Modernus poilsis – „Technogel“ čiužiniai

2022/10/25 0 Komentarai

Visiems, norintiems kokybiško poilsio, modernus sprendimas yra „Technogel" čiužiniai. Tai galima laikyti naujove produktų ir paslaugų, skirtų miegui ir miegamajam, rinkoje.

 

3D deformacija ir šilumos reguliavimas


„Technogel" deformuojasi trimis dimensijomis ir reaguoja į jėgas skirtingai nei poliuretanas. Žmogaus kūnui, ypač stuburui, reikia atramos, galinčios prisitaikyti prie 3D struktūros, nesukeliant skausmo, audinių suspaudimo ar netinkamos laikysenos. Tokias atramas suteikia „Technogel" čiužiniai, nes juose spaudimas vienodai pasiskirsto visame kontaktiniame paviršiuje, todėl ženkliai sumažėja spaudimo maksimumai, dėl ko pagerėja kraujo apytaka.

Reikia atsiminti ir ryšį tarp temperatūros ir aukštos miego kokybės. Optimali temperatūra padeda užtikrinti miego efektyvumą visą naktį. Dėl nukritusios odos temperatūros sumažėja medžiagų apykaita, todėl deguonies pareikalavimas iš audinių gali būti naudingas būtent tose vietose, kuriose dėl spaudimo oro apykaita ir taip jau prasta. „Technogel" čiužiniai nesugeria šilumos, o ją atspindi, tad naktį tikrai nesušalsite.

 

Vidinės ir išorinės charakteristikos


Daugelis asmenų, pirmą kartą išbandžiusių „Technogel" produktus, pritaria,  jog jautėsi lyg plūduriuojantys vandenyje. Gelis, dengiantis „Technogel" produktus, atpalaiduoja visus kūno raumenis, tarsi juos apglėbia, išlaisvina mintis ir leidžia kūnui pailsėti.

„Technogel" siūlo dviejų rūšių čiužinius  - Piacere ir Estasi - kurie yra skirtingo aukščio, tačiau tai įtakos čiužinio kokybei neturi. Toks čiužinių aukštis parinktas tam, kad būtų galimą šį čiužinį pritaikyti įvairioms lovoms. Šių čiužinių išmatavimai tinkami viengulėms, dvigulėms lovoms bei galima rasti tinkamą čiužinį nestandartinių gabaritų lovai.

 „Technogel" čiužiniai yra vienpusiai, nevartomi. Juos dengia trikotažinis, natūralus audinys, kurį lengva nuimti, o skalbti galima iki 60 laipsnių temperatūroje skalbimo mašinoje. Jo tankumas yra vidutinio kietumo, tad šis variantas tiks tiek kūdikiams, tiek daug dirbantiems, tiek miego sutrikimų turintiems bei brandaus amžiaus žmonėms.

Naujos kartos, modernūs čiužiniai suteikia ramų miegą, kuris yra pagrindas gerai mūsų psichinei ir fizinei sveikatai. Žinoma, „Technogel"  miego produktai nėra vienintelis veiksnys, garantuojantis puikų nakties miegą, bet tai yra tikrai puikus būdas padėti saldžiai išsimiegoti.

Palikite komentarą