Odinės lovos – norintiems išskirtinumo

2022/10/24 0 Komentarai

Lova, pirmiausia, turi būti patogi, tinkamo dydžio, atitinkanti kitus poreikius ir galimybes, bet kartu - tai ir interjero puošmena, todėl labai svarbu ir išvaizda bei dizainas. Vieniems jis yra svarbesnis, kitiems - mažiau svarbus, todėl ir yra galimybė rinktis lovos dizainą, kur pirmuoju smuiku griežia lovos apmušalas.

Renkantis lovos dizainą dažniausiai yra galimybė rinktis apmušalo tipą - audinį, dirbtinę arba natūralią odą. 

 

Populiariausios yra audiniu aptrauktos lovos, jos yra pigesnės lyginant su odinėmis lovomis, yra platus audinių pasirinkimas, todėl jos lengviau priderinamos prie interjero. Odinės lovos yra brangesnės, tačiau pasirinkę tokią lovą galite būti tikri - ji taps viso interjero vinimi, suteiks prabangos jausmą ir nepaliks abejingų. Be to, oda aptraukta lova yra lengviau prižiūrima ir valoma, nėra tokia tepli, nesugeria skysčių.

 

Pasitaiko atvejų, kai kitokio varianto nei oda aptrauktos lovos ir nėra - dažniausiai neįprastų formų, apvalios arba kitokios lovos gali būti aptraukiamos tik oda, nes technologiškai audinio apmušalas yra negalimas, nes nėra toks tamprus kaip oda. Tokiais atvejais lova aptraukiama labai plona, bet ypač kokybiška ir patvaria oda, nesimato jokių siūlių ir sujungimų.

 

Visais kitais elementais - grotelėmis, čiužiniu, patalynės dėže odinės lovos niekuo nesiskiria nuo įprastų audiniu aptrauktų lovų - jos gali būti įvairių dydžių, su patalynės dėže arba be jos, su įvairių tipų grotelėmis, taip pat su integruotu čiužiniu arba be čiužinio, kuris vėliau perkamas atskirai.

 

Taigi nusprendę įsigyti odinę lovą džiaugsitės lengva jos priežiūra ir prabangos prieskoniu interjere. Visomis kitomis savybėmis oda aptrauktos lovos nesiskiria nuo populiaresnių audiniu aptrauktų lovų.

Palikite komentarą