Apie mus

JEI IEŠKAI ČIUŽINIO – KONSULTUOKIS SU ČIUŽINIŲ SPECIALISTU!

Jei, pavyzdžiui, sergame širdies liga, norime, kad operaciją darytų patyręs širdies chirurgas, o ne viską po truputį išmananti šeimos gydytoja. Kodėl tad renkantis čiužinį turėtų būti kitaip?

„Miego centras“ jau daugiau kaip 15 metų prekiauja čiužiniais, padeda klientams pasirinkti jiems tinkamą čiužinį. Siaura specializacija leidžia pasiūlyti didelį asortimentą čiužinių ir kitų miego prekių iš Vokietijos, Švedijos, Danijos, Čekijos, Ispanijos, Italijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos.

„Miego centras“ neprisirišęs prie vieno tiekėjo, todėl partnerių sąraše yra stiprūs, ilgametę patirtį turintys gamintojai. Prekiaujame čiužiniais, lovomis, antčiužiniais, pagalvėmis ir lovos grotelėmis. Specializacija suteikia mums stiprią derybinę galią, todėl klientams galime užtikrinti geriausią kainos ir kokybės derinį. 

Mes ne tik pardavinėjame čiužinius, bet ir suteikiame žinių apie sveiką miegą, taikome unikalią metodiką, kuri pirkėjui iš kelių šimtų čiužinių padeda išsirinkti patį tinkamiausią.


PROFESIONALŪS ČIUŽINIŲ EKSPERTAI 

„Miego centras“ konsultantai nuoširdžiai domisi tuo, ką parduoda ir daug žino – jiems organizuojamos kelionės į specializuotas čiužinių parodas ir čiužinių fabrikus, kur sužino ir savo akimis pamato visas svarbiausias naujienas ir rinkos tendencijas.

Mums svarbu, kad mūsų darbuotojai žinotų, kas dedama į čiužinio vidų, kokios medžiagos naudojamos, kokios jų savybės ir funkcijos ir t.t. Jei nežinotume naujovių, negalėtume pirkėjui padėti išsirinkti tinkamiausio gaminio. 


ČIUŽINIO PARINKIMO METODIKA

Turime unikalią čiužinio parinkimo metodiką, kurią ilgai kūrėme konsultuodamiesi tiek su gamintojais, tiek su medikais, tiek remdamiesi per ilgus veiklos metus sukaupta savo patirtimi.

Atėjusių į saloną pirkėjų prašome pasitikėti ir atvirai atsakyti į mūsų konsultantų klausimus. Pavyzdžiui, salone paklausti, kiek sveria, žmonės dažniausiai nustemba ir sutrinka. Paslaptis paprasta: svoris – vienas pagrindinių kriterijų, pagal kurį nusprendžiama, kokio kietumo čiužinį rinktis.

Konsultuodali nuotoliniu būdu, konsultantai stengiasi gauti atsakymus į tuos pačius klausimus, kaip ir salone.

Kiek sveriate? Ar gausiai prakaituojate? Ar esate alergiškas? Kokio tipo Jūsų lova? Mėgstate miegoti vėsiau ar šilčiau? Tai pagrindiniai klausimai, kuriuos pateikiame, padėdami išsirinkti būtent Jums tinkamą čiužinį. 

Speciali „Miego centro“ metodika taikoma ir parenkant čiužinį porai, ypač – kai partnerių svoris ženkliai skiriasi. Žinome, kaip padėti alergiškiems žmonėms, ant kokio čiužinuko migdyti kūdikį, o koks skirtas sparčiai augančiam paaugliui. 


BENDRADARBIAVIMAS SU KINEZITERAPEUTAIS

Dažni nugaros skausmai – mūsų amžiaus maras. 

Neretai „Miego centro“ konsultantams tenka atlikti ir medikų vaidmenį – žmonės naujo čiužinio pradeda dairytis tuomet, kai jaučia nugaros skausmus. Netinkamas, nekokybiškas ar susidėvėjęs čiužinys – dažna to priežastis. Mūsų konsultantai yra specialiai apmokyti kineziterapeuto, kad galėtų profesionaliai įvertinti situaciją ir patarti.

Glaudžiai bendradarbiaujame su specializuota „Sveiko stuburo mokykla'“ ir „Lietuvos sveikatos mokslų universitetu“ – dalinamės žiniomis ir patirtimi.


BENDRADARBIAVIMAS SU DIZAINERIAIS

Esame architektų ir interjero dizainerių patarėjai ir draugai. Jums rūpi lovos forma, dydis ir spalva, o mes patariame ir padedame pasirinkti tinkamiausią čiužinį. Pasirūpiname visais techniniais parametrais, o Jūs galite išlaisvinti savo kūrybinę vaizduotę.

Kviečiame architektus ir interjero dizainerius bendradarbiauti.