Kušetės - sprendimas visiems atvėjams

2022/10/24 0 Komentarai

Kušetės nepraranda savo populiarumo jau gerą dešimtmetį. Tai patogus, kompaktiškas, 

daugiafunkcinis ir lengvai bet kokioje erdvėje pritaikomas baldas. Vis tobulinant kušečių dizainą, didėja jų paklausa, o tokių sofų universalumas leidžia jas statyti įvairiuose interjeruose - žaisminguose vaikų kambariuose ar moderniame jaunuolio miegamajame.

 

Pritaikymo įvairovė  

 

Kušetė kitais žodžiais tariant yra nedidelė sofa be atlošo. Paprastai tai spyruoklinį čiužinį ir medinį rėmą turinti sofa-lova. Jos gali būti tiek su patalynės dėže, tiek ir be jos. Dydis taip pat gali varijuoti nuo tradicinių matmenų iki netradicinių dydžių ar net formų. Kušetės lengvai priderinamos įvairiose namų vietose ir gali atlikti net keletą funkcijų vienu metu.  


Svetainė. Kušetė gali būti puikiu įprastos sofos pakaitalu svetainėje. Toks sprendimas ypač pasiteisina, jeigu svetainė nėra atskira patalpa, o labiau lofto tipo erdvė. Taip sutaupoma daugiau vietos, be to pateisinamas šio baldo daugiafunkciškumas: dieną tai gali būti sofa, o naktį lova. Kadangi kušetė gali būti tiek viengulė, tiek ištiesiama - dvigulė, pateisinami visų poreikiai. Baldas gali tarnauti ir kaip svečių lova, kuri prireikus iš svetainės sofos transformuojama į patogią lovą.


 Vaiko kambarys. Kušetės yra itin paplitęs sprendimas jaunuolių kambariuose. Jos gali būti dengtos įvairiais gobelenais, atspariais dėmėms, maistui, purvui, dulkėms, todėl  vaikų kambariuose šios sofos itin lengvai pritaikomos. Baiminantis, kad ant kušetės vaikai ar paaugliai kokybiškai nepailsės, lovos paviršius neprisitaikys prie stuburo linkiu, šias dvejones galima išsklaidyti įsigijus antčiužinį. Tiesa, šis lovos pasirinkimas - pigesnis negu atskiri čiužiniai ir lovos rėmai. Ši savybė irgi lemia kušečių populiarumą.
 

Miegamasis. Kušetė yra itin optimalus pasirinkimas ir miegamajame. Jos kambaryje atrodo moderniai, subtiliai, neužima daug vietos. Tokią lovą lengva transportuoti. Todėl, jei kambarys nedidelis arba dažnai kraustotės, toks sofos pasirinkimas yra puiki alternatyva kasdieniam miegui.
 

Dizaino gausa
  

Žvelgiant iš audinių ir dizaino pusės, kušetės yra vienas iš universaliausių pasirinkimų. Gobelenai gali varijuoti nuo vienspalvių audinių, iki dekoratyvių, įvairiomis formomis margintos tekstilės. Kušetė neapriboja interjero, todėl gali būti pritaikoma tiek vintažiniame, tiek klasikiniame, tiek ir moderniame kambaryje. Viskas priklauso nuo baldo formos, spalvų ir detalių pasirinkimo. Šios sofos taip pat gaminamas ir iš odos ar prabangesnių audinių, todėl kušetė gali tapti netgi namų  akcentu.   Baldas, kuris lengvai pritaikomas ir ne tik patogus, bet ir madingas - atraskite kušetę ir papuoškite namus šiuo kompaktišku, universaliu sprendimu.

Palikite komentarą