Miegamojo lovos su patalynės dėže – vertinantiems praktiškumą

2022/10/24 0 Komentarai

Šiandien, kai vis daugiau žmonių gyvena nedideliuose butuose, kotedžuose arba namuose, ypatingai dažnai susiduriama su vietos trūkumo problema - vietos trūksta laikyti įvairius rečiau naudojamus daiktus, patalynę, drabužius, batus ir panašiai. Todėl vienas iš tokios problemos sprendimo būdų gali būti miegamojo lova su patalynės dėže.

 

Galimas bet koks dydžio pasirinkimas: nuo viengulės 90x200 cm lovos iki standartinės dvigulės 160x200 cm lovos, galima ir karališko dydžio miegamojo lova 180x200 cm. 

 

Žinoma, kuo didesnė lova, tuo didesnis patalynės dėžės plotas, tačiau šis rodiklis pilnai neapibūdina erdvės patalynei laikyti - ji dažniausiai nurodoma tūriu, nes gali labai skirtis lovos, o kartu ir patalynės dėžės aukštis. Šiandien galima pagaminti miegamojo lovą, kurios patalynės dėžėje galima sutalpinti

vidutinio dydžio kelioninį lagaminą per jo aukštį.

 

Yra siūlomos ir lovos su ištraukiamais stalčiais daiktams laikyti, tačiau reikia įvertinti, kad tai geras pasirinkimas norintiems sutalpinti mažiau daiktų arba daiktus, kurių reikia dažniau, nes stalčių atidaryti lengviau nei nuolat kilnoti lovą, o vėliau taisyti patalynę. Toks variantas dažniau pasirenkamas vaikų kambariuose, o miegamuosiuose, vis dėlto, praktiškiau standartinė patalynės dėžė. Ji gali būti atidaroma iš šono arba iš lovos galo, todėl galite pasirinkti, kuris variantas yra Jums patogesnis atsižvelgiant į kambario erdvę ir išplanavimą.

 

Renkantis tokią lovą atkreipkite dėmesį ir įsigykite lovą, kurios patalynės dėžės darinėjimo mechanizmas yra ypač patvarus ir kokybiškas, nes ilgą laiką darinėjant lovą prastos kokybės mechanizmai gali deformuotis arba sulūžti. Žinoma, reikia įvertinti ir lovos groteles, kurias geriausia rinktis įleidžiamas su taip pat geru mechanizmu, nes taip bus užtikrintas lovos ilgaamžiškumas ir čiužinio higieniškumas, kas yra labai svarbi kokybiško miego sąlyga.

 

Galimas miegamojo lovos su čiužiniu arba be jo pasirinkimas, pirmasis variantas bus pigesnis, tačiau sudėvėtą čiužinį bus sunkiau pakeisti, o dvigulėje lovoje neis parinkti kiekvieno poros nario atitinkančio kietumo.

 

Taigi norintiems sutaupyti vietos ir nebežinantiems, kur sutalpinti retai naudojamus daiktus verta rinktis miegamojo lovą su patalynės dėže. Šios lovos tampa vis paklausesnės dėl mažų būstų pasirinkimo.

Palikite komentarą